Wednesday, April 4, 2012

Kembali

Assalamualaikum and heeeeeello everybody!


Wah. Feels so good to be back. Sorry lah lama sikit bertapa. Apa? Berhabuk blog ni? Eh tu screen komputer you alls yang berhabuk lahhh. Suka-suka tuduh I kannnn.

Sebenarnya I tak tahu lah mana nak start, haheho. Jadi ayuh memulakan dengan apa yang telah I lalui sepanjang proses pertapaan I yang penuh onak duri ini :-


Proses pertama,




I telah........


bertunang!!! ecehhh korang tak surprise pun kann


tumpang lalu semua. I maluuuu

one happy family at home :)

You girls rock!

boleh pandang-pandang, jangan peygang-peygang

selalunya yang cover-cover tu lah yang kentut, ye tak?


Proses kedua,


I telah......


bergraduasi. yahoooo!



Dan tahap ketiga, I telah ditawarkan untuk berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan. Alhamdulillah.
*doakan ye. tak tahu posting mana lagi. nervous. adik I kata kat Kuching. sukati dia je. grr*


Semestinya I tersangatlah bersyukur dengan rezeki yang I tak pernah terfikir pun akan jadi kenyataan. Benar lah ALLAH turunkan hujan untuk kita sebab Dia nak hadiahkan kita pelangi yang indah. Semua yang terjadi ada hikmahnya kerana Dia Maha Mengetahui segala sesuatu. Semoga kita kuat, tabah dan sabar apabila di timpa hujan nanti. Aminnnn.


Thank you anda semua yang sudi membaca. Terharuu sangat. Bye bye.



ps: I memang dah lama niat nak berblogging balik. Rindu kawan-kawan bloggers, dah besar semua kihkih. Tapi tak ada 'sign' jadi niat terkubur sahaja. Namun bila ada orang lain selain mak dan tunang suruh kembali berblog balik, tetiba rasa 'kerana diriku begitu berharga'. Gugugu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...