Wednesday, April 4, 2012

Kembali

Assalamualaikum and heeeeeello everybody!


Wah. Feels so good to be back. Sorry lah lama sikit bertapa. Apa? Berhabuk blog ni? Eh tu screen komputer you alls yang berhabuk lahhh. Suka-suka tuduh I kannnn.

Sebenarnya I tak tahu lah mana nak start, haheho. Jadi ayuh memulakan dengan apa yang telah I lalui sepanjang proses pertapaan I yang penuh onak duri ini :-


Proses pertama,




I telah........


bertunang!!! ecehhh korang tak surprise pun kann


tumpang lalu semua. I maluuuu

one happy family at home :)

You girls rock!

boleh pandang-pandang, jangan peygang-peygang

selalunya yang cover-cover tu lah yang kentut, ye tak?


Proses kedua,


I telah......


bergraduasi. yahoooo!



Dan tahap ketiga, I telah ditawarkan untuk berkhidmat sebagai kakitangan kerajaan. Alhamdulillah.
*doakan ye. tak tahu posting mana lagi. nervous. adik I kata kat Kuching. sukati dia je. grr*


Semestinya I tersangatlah bersyukur dengan rezeki yang I tak pernah terfikir pun akan jadi kenyataan. Benar lah ALLAH turunkan hujan untuk kita sebab Dia nak hadiahkan kita pelangi yang indah. Semua yang terjadi ada hikmahnya kerana Dia Maha Mengetahui segala sesuatu. Semoga kita kuat, tabah dan sabar apabila di timpa hujan nanti. Aminnnn.


Thank you anda semua yang sudi membaca. Terharuu sangat. Bye bye.



ps: I memang dah lama niat nak berblogging balik. Rindu kawan-kawan bloggers, dah besar semua kihkih. Tapi tak ada 'sign' jadi niat terkubur sahaja. Namun bila ada orang lain selain mak dan tunang suruh kembali berblog balik, tetiba rasa 'kerana diriku begitu berharga'. Gugugu.

9 comments:

Al Kisah said...

tahniah.. kawen jgn lupa jemput.. haha like like me je kan.. what ever..

Anonymous said...

finally..kembali suda..btw,gud luck in watever u do..selamat pengantin baru in advance..haha :)

b@by ph@t said...

eh you cntik sngat time tunang..pelamin sangat simple and nice..tahniah or your graduation and tunang and BIG congratulation sebab dapat kerja kerajaan..you're so blessed! I'm happy for you =)

adahunny said...

Glad u re back nadia...:)

Azzam?? said...

tunang jer?? elehh... i dah siap kahwin

Syazwan Che Deraman said...

Wahhh. selamat bertunang!

HasNuL :) said...

wow..ade blog rupenye uolzzz..hahaha ;) good job..

Alhamdulillah..kongsi perkara2 yang best ;) supaya dapat memberi manfaat pada org lain...

memg terbekk lah.., nk start tulis blog lah..hahaha..

Haryati Norzuki said...

salam..nik,do you still remember me?
an old friend from sk treacher methodist,taiping.. -haryati

Anonymous said...

Bila nak update lagi?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...