Saturday, May 14, 2011

Video Awek Terjun Tingkat 8

Hi semua! Okay, tajuk memang tak boleh blah. Nak buat yang lebih poyo kang anda menyampes. Hee. Oleh kerana ada yang mahukan pembuktian yang lebih kukuh selain daripada sijil dalam entry ini, so here's the video. Video pertama memaparkan I yang tak ready untuk lompat lagi.

video

Yes I tahu suara 'kejap, kejap' tu sangat keitik-itikan -____-''
Video kedua, jeng jeng jeng...

video



Yang jerit tu bukan I okay. Kalau anda rasa itu suara I maka I sangat berkecil hati. Ada pulak anda rasa suara I kejantan-jantanan T_____T

Ok thanks for viewing! Have a fabulous weekends!



Credit to abang bungy for the vids

17 comments:

....D.i.A.... said...

hye u..
waa!!
u wat bungee jump katne??

Alkisah said...

apahal bungee jump kena air..

BLADE EDGE said...

assalamualaikum nadia...

xjelas pun suara awak..haha

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

Azzam?? said...

hoihh... orang lain pun bercinta gak. takde laaa bercinta sakan sampai tak update langsung blog =p

syasya said...

seronoknye!!!

mas saari said...

singgah dari blog ayeem dan terus follow blog best kamu!

bungee jumping!! bestnya..

~FaatiNNasreeN~ said...

wah..sonoknyer..wt bungy jumping kt mane nih??

: : sang drama king : : said...

: : perghh . mcm best je~

:)

Raden said...

gile laa...sentap jantong mak noks..xsnggup mak nk lompat cam uuoollss

pandangkedepan said...

ingatkan tajuk tu betul td...OMG...:D

orekapokito said...

wow..hebat dah tu..bkn senang nk bg hati berani mcm tu..

Nazry Iskandar said...

kat mana ya?

kaizen said...

wowww!!! nk try gak laa...

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

fYZa said...

ehh knapa bungee jump kne air?

Galaxy said...

nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

NADIA RAHIMI said...

ini di sunway lagoon. first in Malaysia :))

kena air maybe sebab I panjangkan tangan kot.

silalah cuba. best :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...