Thursday, April 21, 2011

Siapa Lagi Cun?

I pasti anda pernah di bandingkan dengan adik beradik sama jantina tentang siapa yang lebih cantik/handsome. Tak pernah? Okay okay. Dengan Ibu Bapa atau rakan taulan anda pun boleh.

I memang selalu lah kena sebab I ada 3 sisters. Dulu I selalu kecik hati sebab yelah antara mereka I yang paling hitam dan kureng sikit. Oleh itu I tak mahu upload gambar my sisters kerana bimbang akan di bandingkan sekali lagi oleh anda pembaca semua lalu membuatkan I terkecik hati sekali lagi. Tapi kalau anda degil nak tengok jugak, pergi carik sendirik post yang berkaitan Hari Raya.

Tetapi nak buat macam mana sebab I sendiri pun suka bandingkan juga. Sebagai contoh, antara Aidil Zafuan dan Zakwan Adha, I rasa si er er er alamak salah bagi contoh sebab I tak nampak perbezaan pun antara kedua-duanya -______-'''

Apa-apa pun semua orang ada pandangan masing-masing. Cantik di mata I belum tentu cantik di mata anda. Oleh itu marilah kita bersyukur ke hadrat Ilahi kerana kita diciptakan sebaik-baiknya. Yang paling penting cantik di hati kita tu :) Memang orang tak nampak tapi Dia Maha Mengetahui.

Untuk meningkatkan tahap konfiden anda tentang betapa cantiknya anda, sila nyanyi lagu Beautiful nyanyian Christina Aguilera. Pastikan part lirik yang ' I am beautiful no matter what they say, words can't bring me down, I am beautiful in every single way, yes words can't bring me down oh nooooo' tu jerit/pekik sikit. Eh adakah terkantoi di sini yang I selalu buat?

Oh rambut, cepatlah panjang sampai lutut
*gambar lama tapi rambut tang tu jugak T___T*

Okaylah sampai di sini. Thank you for reading. Good day and bye for now!

ps: siapa yang kata I cantik antara my sisters sah-sah kena check mata! tapi I tahu orang tu jaga hati I. macehhhh :')

24 comments:

KAMIHIDUP said...

nadia cantik , KAMI siap buat wallpaper pic nadia. heee. ada ayat nak jaga hati ke? heee. :)

Moumo said...

u da comey la
kalo ur sister lg cntik mmg adik beradik u sume cntik la kot

azo van der vAart said...

Aidil Zafuan & Zaquan Adha, slh sorg ade tahi lalat kt leher,tu je beza ;)

Max SayAm said...

sis da ckp cantek da..natural beauty gtu..:)

NADIA RAHIMI said...

KAMI: hahaha. takkan masih dijadikan wallpaper lagi kot? :P

moumo: semua orang cantik kan. you too dear :)

haikal: oo yeke. nak belek leher diorang, dah suami orang pulak. hee.

amal sayam: hihi. you lagi cantiklah!

conbellydiobeterisme said...

cantik ,tapi isap rokok cancel awal2 ,hehe nice eyes

Mira Amirudin said...

kamu sgt cantik la dear... ;)

Asyikin Rahimi said...

eh cantik!! cantik cantik cantik!!! i rase u the booommm ok!

NADIA RAHIMI said...

conbelly: Im non smoker! :)

mira: no Im not yang. you are!! ;)

kin: nak bom pergi join bush sana!

Khuzrin Kamarudin said...

ok kamu chun... nokhtah...

Azzam?? said...

adik akak awak tu saya tak kenal.. sbb i at least kenal u (dalam tulisan jerr pun), i vote u lagi cantik! hahahahah

(jaga hati)

SYARIFF HAIKAL said...

psekkkkkkkkkkkkk...ni model iklan lux ke???hehee

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum nadia...

siapa lg cun?? hmm..kalo tgk gmbr raya tu, rasanya nadia la kot....(hahaha)

well, honestly..jelita sgt mcm rozita che wan tu takde la..tp memadailah sederhana jer.. :-D

bsyukur jer la dgn apa yg ada.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

BLADE EDGE said...

lupa pulak..smlm saya add nadia kat YM..tp nadia blm buka kot...

Mr feckry said...

nape nak sampai ke lutut, nampak macam pontianak

NADIA RAHIMI said...

khuzrin: -_________-'' I biasa sajorh la youuu

azzam: hahahahaha. benci tau! :p

syariff haikal: tak lah! kenapa? :)

blade: waalaikumussalam. hikhik ye abang, sy bersyukur je dengan apa yang ada. sy sedor diri :)

oh sy dah tak aktive ym. sebab tu lah tak buka2. hihi

feckry: saja nak buat bunyi sedap sebenarnya. ram'but' dan lu'tut' macam pantun. hihihi

Asohoku Keita said...

the beauty is in your eyes =)

copycat said...

cun la...
apsal lebam je mata?

hehe

NADIA RAHIMI said...

asohoku: haip! *tunduk macam orang jepun* anyway what is in my eyes? :)

copycat: huu memang dilahirkan mata sebgitu tapi seriously I tak cun mana ok

KAMIHIDUP said...

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

Ayeem Jemain said...

puteri ayeem lagi santek. ngeh3

Sara Ali said...

lorh,,nadia cntik laa,,

jauh berbeza dngn diri sy nie...

mk miqdad said...

mmm cantik pe rambut panjang tu ok la cuma mate je nampak sembab cam baru lepas nangis je

Nenek Pak Udin said...

Nenek lah yang paling cantik antara semua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...