Thursday, April 7, 2011

Abang Tangan Kuat



Lepas tengok video ni I jadi kecut perut. Perut I memang kempis pun eh tiba-tiba. Kejadian ni bukan baru lagi tapi dah banyak terjadi. Kagum gila I tengok ketangkasan si pencopet. Dia ni mesti ada super power boleh pecahkan tingkap kereta macam tu je. Abang, nak sign.

So female drivers kenalah hati-hati lepas ni. Senang-senang tak payah pakai handbag. Kita beli je wallet lelaki confirm setanding kemachoan mereka phewit. Okay mengarut. Tapi itulah kita kena selalu beringat. Lagi-lagi ada barang berharga bersama kita. Oh and yes, bagi sesiapa yang nak pakai jugak handbag dan tak pernah baca tips dari Hanis Zalikha tentang apa yang patut ada dalam handbag wanita, click here.

Thank you for reading. Good day!

15 comments:

Anonymous said...

gler la kak..smpi cmtu skali..ade ilmu ke pe guy tu..haoiyaa..nampknye crmin kete pon kne wat yang kalis tangan lak.haha.

Mr feckry said...

gile la

KAMIHIDUP said...

bahaya ni, berhati2 lah ye. :)

HaKim is MiKaH said...

hammboiii...tough seehhh...ilek jer pecahkan tingkap..

pastu balik tangan darah2...

pastu duit yang dicuri guna untuk rawat luka...

cool..



bek keje jual aiskrim...untuk2 bole ngorat kakak budak

Ayeem Jemain said...

pergh tangkas!

qasehraihan said...

huhuhuhu...takutttt...dasyat ek??huhu

Mimi said...

memang kuat tangan dye..ade super power kot..hehe

Hanita Hanim Mohd Ali said...

i wonder camne tibe2 perakam leyh rakam aksi tersebut.. @_@

Hanita Hanim Mohd Ali said...

i wonder camne teteibe si perakam leyh rakam aksi tersebut..
cam tahu2 je plak

Azzam?? said...

brader tu mesti dulu2 zaman mirc nick dia Abang_Gagah =D

NADIA RAHIMI said...

anonymous: adalah tu benda yang dia kat tangan. macam wolverine :)

feckry: ya. gila sangat!

KAMI: okay. you too! :D

hakim: haha tapi rupanya bukan kakak, tapi mak budak! :p

NADIA RAHIMI said...

ayeem: sangat! wuu takot T__T

qaseh: ya sangat dasyat sis!

mimi: ya maybe. wolverine malaysia ni :)

hanim: jangan na wonder sgt. dia pasang camera mcm cctv kat kereta la yang oi

Faleeq Harees said...

x, dia x power. org ni dia guna "brass knuckle" <--coba type google ape tue brass knuckle kalu anda ni first time dgr. kata kunci: sejenis weapon yg leh dipasang kat celah buku lima.

Naddia said...

gagah nye abang...aauuww

NADIA RAHIMI said...

azzam: hahaha. time tu nick name semua tak boleh blah kan :D

faleeq: nice! I nak beli satu buat accessory ok tak? style giler :)

naddia: goku kalah tak? :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...