Thursday, March 31, 2011

Hadiah Istimewa Hari Lahir

click kat gambar tau kalau tak nampak :D


oh hari selasa lepas birthday I. siapa tak wish lagi CEPAT wish sekarang!! okay tak payah kalau tak ikhlas -___-''

dulu I rasa ayat 'semoga panjang umur dan di murahkan rezeki' adalah pakej sewaktu mengucapkan selamat hari lahir. tapi setelah umur I meningkat dewasa dan menjadi semakin matang ni barulah I sedar bahawa itulah doa dan hadiah terbaik ketika hari lahir.

meskipun tak aci sebab di facebook ada reminder, I sangat berterima kasih kepada yang sudi bukak profile I dan wish. I rasa macam beriban jugak lah yang wish. tak percaya anda kira lah sendiri. dua hari tu nak reply semua. bukan lah exact dua hari namun dua hari ketika waktu senggang hee. so TERIMA KASIH semua!! :)

di kesempatan ini I juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mak dan abah tercinta kerana masih menanggung I cukup sempurna semuanya even umur dah 22 T__T , adik beradik yang beri dan tak beri hadiah namun hadiah kasih sayang itu adalah bermakna, kezutan-kezutan yang diberikan oleh bakal suami, rakan-rakan tersayang yang sanggup jumpa I dan rancang nak jumpa seperti bella yang I hidu something fishy that you are up to tomorrow dan supervisor tempat I praktikal yang sedang membaca, I love your gift, thank you so much! 

okay bye for now! good day :D



14 comments:

bella dela rosa said...

tak baik menuduh.!tidak ye hanya makan sahajaaaaaa.sebab lepastu kena wat esaimennnn huaaa

Siti Kamsida Alias said...

hepy birthday yea!!!!

Bella Ayub said...

eh! happy belated birthday.. since kite dah tak ada fb..kita tak tahu bile..ni dah tahu wish jer la kt sini..ikhlas ni..

semoga cepat kawen.. :D amin

qasehraihan said...

o birtday awak dh lepas ek??hoho..

Selamat Hari Lahir Nadia...semoga semakin bertambah usia semakin diberkati hidupmu, semakin murah rezekimu, semakin dipermudahkan segala urusanmu...Semoga setiap langkahmu sentiasa dibawah lindungan Illahi, dan semoga Allah sentiasa jauhimu dari segala macam kejahatan dunia, dan didekatimu dengan kebaikan syurga..Aminnn
Selamat Hari Lahir...

anak murid saya nama nurliyana rahimi b. mohd rahimi..salau tringat dia bila bc nama awk..hehe

Azzam?? said...

selamat hari lahir. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki. sorry lambat, takde fesbuk awak =)

BLADE EDGE said...

salam nadia...

semoga panjang umur :-)

el pacino said...

Happy birthday nadia and wish you many great years to come!

nn said...

happy belated birthday!

Alan said...

hyeee jejalan sini ^_^"

NADIA RAHIMI said...

tunang: sob sob

sit kamsida: terima kasih :D

bella ayub: tulah kenapa tah delete account :( anyways, thank you dear!

qasehraihan: terima kasih sis atas ucapan dan doa. aminn. muka macam saya tak? hihi

NADIA RAHIMI said...

azzam : hee tidak mengapa. thanks! :)

blade: terima kasih bro :D

el pacino: thanks!

nn: thanks you so much dear ;)

alan: hee hye! tq sudi jenjalan sini!

conbellydiobeterisme said...

hey nadia ,eppi besday ,jadi budak baik haha kiddin


http://jambancomel.blogspot.com/2011/04/muka-cantik-tapi-hisap-ganja.html

adrinaqamarina said...

kte ingat je ur bufday sebab awak penah cakap ari tu!

hehe.

tapi tak sempat nak wish pon. wish time nak tdo je ari tu, tak tau la sampai ke tak.

meh nak wish ag sekali.

sanah helwa ya gamilah nik nadia rahimi!

:)

banyak giler inbox. fuh! sesak nak tengok sume tu

amna said...

happy belated birthday ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...