Wednesday, February 16, 2011

Cinta Kaum Sejenis

Gara-gara I letak relationship status ‘engaged to bella’ di Facebook, ramai la yang bertanya apa bener kamu ini orangnya bengkok? Kalau rajin I reply la tak, karena itu semua karut. dongeng saja sihh.

I tahu lah I macho tapi I ni pecinta sejati seorang pria yo. Takkanlah nak beralih arah. Walaupun I suka condemn lelaki, tapi hati ini jiwa ini raga ini masih untuk lelaki. Lelaki hot kot. Haha

Memang ada perempuan yang cuba dekati I. lagi-lagi dah 9 tahun I bersekolah perempuan. Macam-macam ragam dan cabaran. Sampai sekarang. Tapi nasib lah I tak terjebak. Sebab apa? Sebab I suka lelaki lah. Hee.

Cuma I harap golongan yang suka kaum sejenis ni atau golongan Homosexual akan bukak mata tengok kaum yang lagi satu. Diorang ada apa yang kita tak ada. Bukan dari segi fizikal sahaja tau tetapi naluri. Lelaki yang suka lelaki. aaaaa kenapa? Sukalah perempuan. Sukalah Sukalah. Perempuan yang suka perempuan pun suka lah lelaki. Jangan nak guna alasan klise iaitu kecewa atau patah hati dengan kaum bertentangan sebagaimana dalam movies/ drama-drama tu. Sebab tak semestinya setandan pisang tu busuk kan.

Suatu perubahan itu memang sukar kerana kita perlukan some sort of determination dan kena kuat. Asalkan kita berusaha bersungguh-sungguh insyaAllah akan dipermudahkanNya. Kita di sekeliling pun kena sokong menyokong antara satu sama lain. Orang susah kita bantu dengan ikhlas dan mungkin nanti bila kita susah, lebih ramai yang membantu.

Okay thank you for reading. Good day!

13 comments:

adrinaqamarina said...

skunk dah biasa dah bab3 letak in a relationship with sesama jenis :)

sarah zulk said...

hi nik! hehe.. entry nih kalo ditujukan kepada golongan yg tepat mmg terbaik..!

masalahnye yg bengkok ni lah yg ensem2.. haddoi. hehe.. ;)

black heart inertia said...

macho eh? kirenyer back in gurl school pnah la dpt msg2 from anonymous n coklat2 sume? but im wondering tho, lesbos *sorry for the usage of inappropriate word, but i just cant help it, lol;p* pick up other girls cmne ek? kenyit2 mate? surat chenta? or diorg lebey daring, n lebey sweet talker!^^, kne la tanyer org berpengalaman ye dak? n correct me if im wrong, women la yg slalu turn gay after a bad break up isnt it? perghh klu lelaki turn gay after a baaaadd breakup, man thats some sad ass sight to see^^, love da xy guys, use it for good!

p/s: but ur status, i dun think people really wanna question ur straightness, perhaps they wanna know why "engaged to bella".... kot.hehe~

Mr feckry said...

nabi tak ngaku umat tu

K said...

moga2 kita semua lurus, nadia, insyaAllah.. zaman skrg ni, ada yg rembat dua2 jenis pun ramai.. mg awak berjumpa lah yg hot2 tu yer.. jgn hot temper dh ;)

Ayeem Jemain said...

takpaham la depa ni. depa tak tau apa itu GELI kot.

NADIA RAHIMI said...

adrina: kalau lelaki yang buat macam kureng biasa je :p

sara: kannn? hadoyai melepas. yang tinggal untuk kita light-light je. so kena sambar bila dah jumpa! :)

BHI: they do the same thing as guys do to impress girl jugak. cam beri bunga, surat and all those cintan2 thingy. hee. eh you silap la. girl turns into lesbian bukan gay :p I baca kalau lelaki gay selalunya peer influence. tidur sama lepas tu kena attack, ey?

ps: you nak question jugak ke? hihi

NADIA RAHIMI said...

feckry : tulah :)

K : insyaAllah Amin. Thank you :D

ayeem : ayam pun tahu makna GELI kannn. hihi

black heart inertia said...

im wrong miss nadia?? check it again, google the word "gay".. wiki pon bole, lol(reference website paling dipuja setiap pelajar^^,) nadia honestly i dont really know why guy wanna turn gay, btol kot peer influence. bolela tgk brokeback mountain pasni, study sket;p haha!

p/s: yeah why not=)

NADIA RAHIMI said...

okay lah. ambil lah. you menang :p
euww Im not watching any gay movies.
oh pasal engage tu saja je. tak sabar nak engage betul-betul. hee

BLADE EDGE said...

salam nadia...

xperlu jadi songsang...laluilah kehidupan secara normal.

apiz fizo said...

saya suka bella

Salwa Ismail said...

kamu bdua bff yg chomel! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...