Monday, January 17, 2011

Menyanyi Tutup Mulut!

menyanyi tutup mata perkara biasa apabila seseorang sedang menghayati bait-bait lagu. tapi menyanyi tutup mulut? bukan sebab mulut berbau lah.ish ni betul-betul punya, bukan cobaan. impossible impossible *gaya A R Tompel*
tapi tidak impossible buat Terry Fator apabila dia berkemampuan untuk berbuat sedemikian! wow! *sila sebut dan lakukan gaya saudagar unta, Husin Lempoyang dalam Tiga Abdul*

tatkala di rasuk jin microphone, bak kata bella.


Terry Fator ni seorang ventriloquist, ala yang sarung puppet kat tangan lepas tu cakap tanpa pergerakan bibir tu. ha yang tu lerr.bahasa melayu apa ek? Dia ni juara America's Got Talent. Dia memang minat buat mende ni dari kecil lagi. usahanya berbaloi-baloi. kaya raya sekarang tau you alls. dulu janitor sahaja. betul lah apa orang kata, kalau kita buat kerja yang kita minat dan berusaha bersungguh-sungguh, insyaAllah boleh berjaya. I minat tidur. er boleh berjaya ke? -___-''

okay nah ni video dia. tak boleh bayangkan dia menyanyi bukak mulut macam mana pulak. I kalau cakap tutup mulut suara Mr Bean yang keluar. kalau nyanyi? isk.





thank you for reading! take care :)

15 comments:

mr.panda said...

i rsa boleh je nadia nk bjaya lau ske tdo..hak2..ckp msa tdo..ngigau..:p

Fær.han/Unown F/Gyan said...

ler ingat tgh main flute :p

Hirmanto said...

Menarik tertarik :)

conbellydiobeterisme said...

wah karoke sakan ,caya~

NADIA RAHIMI said...

panda: oit! itu perli namanyaaa T__T

faer: haha. naaaa! :p

hirmanto: yes he is menarik tertarik kan :)

conbelly: hiks. suka tu yang mcm tu

BLADE EDGE said...

salam nadia...

biasanya la..kalo org minat nyanyi ni, slalunya kalo di rmh mesti nyanyi time mandi...btul ker??? :-DDD

saya minat melukis....

wan. said...

abah saya boleh nyanyi sambil gosok gigi. dengan pitch & diction yang betul. percaya?

Zaer said...

apa lagu favret nadia eh time karoke..?

Azzam?? said...

menyanti tutup mulut tak reti lah.. kalo menyanyi rapatkan gigi boleh laaa mendapatkan effect macam penyanyi kumpulan creed, peal jam

bunyi nyanyian tampak lebih maskulin hehehe

mr.panda said...

sori cik nadia...:)
sy just gurau2 jek..hehe..

NADIA RAHIMI said...

blade: er rasanya I dah kurangkan dah nyanyi dalam toilet ni :) wow. tunjuk lah bakat abg kat blog nanti?

wan : haha. tak percaya.

zaer : banyak.sebab nyanyi kadang2 sampai 3 jam. hiks. lagu rock kapak leleh sana sini semua layannn :)

azzam : eceh. secara tak langsung nak beritahu diri itu maskulin la tu ye?

panda : ye takpe tak kesah :D

wan. said...

percayalah. gigi palsu is the secret! hihi.

TunTeja said...

hahaha..karok!!! i loike :D

Saed Ramadhan said...

lapaque mic

NADIA RAHIMI said...

wan: hahaha. lawaknyiee!

tunteja: :)

saed: isk no lahh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...