Tuesday, December 7, 2010

SERIBAN

Selamat Menyambut Awal Muharam kepada semua umat Islam. semoga semua terpelihara ya pada tahun baru ni.
em bukak facebook, 76 orang telah mencukupkan seriban.


terima kasih kepada orang yang sudi add I. bukan tak nak approve, nak ignore pun tak sampai hati. korong batalkan sendiri ye? -__-'' sebab tak best pulak kalau account full. nanti ada jumpa kawan baru dah tak boleh add diorang dah. second account? er I don't think so. yang satu ni pun tak terjaga. tapi kalau anda rasa tak boleh makan dan tak boleh tidur 3 hari if I tak approve, private message eh. I tak lah kejam sangat. amboih, diva sungguh. tumbuk bersungguh-sungguh kang.

kepada orang yang tak suka I tapi jadi friends nak remove atau block I terusss pun okay jugak. tapi pada yang dah buat awal-awal, if you are reading this, love you.

kepada yang mengepoke, aduh sakit tau apa cubit-cubit ni. nanti I cubit balik kang. but thank you. sudi melawat. eceh.

tahu kan sebernanya strangers ni mungkin merbahaya. hoi tak tahu ke berita pasal orang kena tipu sana sini, organ kena jual. manalah tahu diorang ni pembunuh bersiri, casanova atau yang sewaktu dengannya. ngeri tau tak ngeri T__T isk. tak baik buruk sangka. eh eh mana ada. berwaspada saja.

good day everyone! take care.


ps: anyway, kalau cita-cita I berjaya( Amiinnnn), sudi-sudi lah like page facebook I pulak :p

16 comments:

Amirrah Zawani said...

jgn approve.. bahaya..
eheh!! i pun x approve org.. approve org yg dikenali sudah :)

Fana Flora said...

nitti, i think u should create your own fanpage. so those who love reading your blog can keep in touch with you. so official fb restricted only to your real friends :DD
just my two cents

p/s=> nitti, memang diva!! hahahaha

Encik Tikus said...

patut laa tak approve approve... hehek

NADIA RAHIMI said...

amirrah : hihi :D

pana: nanti yang like you sorang je tau.

en tikus: :p

::dAuZsHaNLeY:: said...

wallaweh...
ramai gler peminat!

NADIA RAHIMI said...

ehhh bukan peminat lah.isk T__T

Kiera said...

like facebook??dah ade ke syg?

mizzura said...

wah banyaknyer..saya pun kadang2 tak approved orang sewenang2 nyer..pasal tah mana2 tah kenal..

Fana Flora said...

tak mungkin. ramai kot peminat awak. peminat blog mahupun secret admirer awak. kih3x

kalau dah sampai 1000 fwen request, kalau buat fanpage, 1000 orang like in 24 hours. believe me. kih3x

NADIA RAHIMI said...

kiera: eh tak ada la akakku. kalau cita-cita tercapai maybe kot :)

mizzura: kann.dulu main approve tapi kini tidak lagi

pana: haha.takmau lah kita. nanti orang kata perasan artis minah ni -__-''

Peminat Katie Holmes said...

kalau ramai sangat.
tapi still contact orang yang sama tak guna jugak. betul tak? ;>

NADIA RAHIMI said...

betul! sekarang pun facebook ni boring

Ayeem Jemain said...

woot! hotsetap!

NADIA RAHIMI said...

taklap :)

Ayeem Jemain said...

haha ni agak2 kalau i add ni kena approve ke, kena ignore ke, kena biar? hahaha

NADIA RAHIMI said...

sila private message ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...