Saturday, December 11, 2010

makhluk seperti ini wujud ke?

pernah nonton Lost Tapes tak?
tajuk omputih so yes memang omputih punya tv series -__-''

tajuk dia lost tapes sebab ia rakaman sendiri, yang tape mereka di jumpai lalu di kaji sebelum di tayang kepada kita semua.

sesuai untuk orang misteri, sebab ianya berkenaan mahkluk yang kewujudan dia misteri.

I tengok dari season 1 lagi, sekarang dah season 3 :') ni nak habaq hang misteri ke nadia?

ok, now check this one out!



ini sedutan kajian je. yang cerita lain.
so tune in to Discovery channel 551 every thursday at 10.03 pm to watch it. two episodes are aired back to back!
er suara latar brother tu macho and sexaayyyy kannn. I very the like :p

good day everyone! :)

ps: kenapa cerita berunsur hantu /seram je PASTI akan ditayangkan pada malam jumaat? benci benci benci tau! kesian adik I terpaksa teman I tidur and kesian mak kena bayar bil mahal sebab I bukak lampu sampai pagi T__T



8 comments:

Syafiq Rosli said...

minat cerita2 lost tapes ni..best

maiamia said...

erm nadiarahimi, lost tapes x penah dgr pn citer ni.ngeeee die tayangkn discovery channel gak ke?

hamzah ian said...

gua tak suka malam jumaat.. hahaa

adrinaqamarina said...

tau tak pe. mesti malam jumaat. haish,

tak pe. once a week je nak macam ne. hehe.

NADIA RAHIMI said...

syafiq : kannn :D

maiamia : di tayangkan kat discovery. cuba lah tengok. gerenti besttt :)

hamzahian : that is because you are thinking of something else. mende 'tu' -__-''

adrina : once a week pun menghantuiselama seminggu. aha :)

Afiefah Safieni said...

xpernah tengok pon..
alaaaa..
video nih x boleh loading la..
guna broadband line x bagus..

NADIA RAHIMI said...

tunggu hari khamis nanti you tengok okay dear :D

momochan said...

lama da xtengok lost tapes.ada lg ke sekarang?

huhu aah yee kenapa mesti malam jumaat?macam ghost adventure sume..huuu~nak tidur mula la cuak T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...