Tuesday, December 28, 2010

TRAUMA

I mengaku memang suka tangkap gambar sendiri. jangan tanya kenapa sebab I sendiri tak tahu. tapi normal lah tu kan. kaum hawaku jangan tiba-tiba tak semena-mena tak mengaku. Hanis Zalikha pun sama. eh tiba-tiba libatkan dia -___-''

em kan orang suka guna term 'camwhore' untuk perbuatan tangkap gambar sendiri ni, tapi sebenarnya maksud sebenar camwhore lain tau. camwhore bermaksud perbuatan menangkap gambar secara mengoda tanpa berbaju (naked/topless) menggunakan webcam bagi tujuan mendapatkan duit, perhatian dan barangan. tak caya cuba search kat wikipedia. whore sendiri bermaksud prostitute. tapi terpulanglah sebab english kan selalu ada 2 atau lebih maksud dalam 1 perkataan. sebab KAWAN-KAWAN I suka menggelarkan diri bitch walaupun sebenarnya bukanlah pelacur pun. it is up to you guys okay? saja nak beritahu. I kan suka sharing. tak boleh keeeee.....

kembali kepada cerita tadi, antara waktu kegemaran I tangkap gambar sendiri ialah sewaktu berbaris di traffic light dan ketika kesesakkan lalu lintas. bosan kot tak buat apa-apa so apa salahnya perasan sekejap. tapi promise jangan beritahu mak I kalau tak habislah T___T
so disini di sertakan bahan bukti :

kantoi P disitu
cukuplah empat. nanti ada yang muntah darah susah pulak -__-''

tapi I jadi trauma selepas satu incident ni. masa tu I tengah giat menjalankan aktiviti gedik ini dan tanpa sengaja I tertoleh ke kanan. tahu tak ada 2 orang anak beranak di kereta arah bertentangan tengah pandang I. pandang biasa-biasa tak apa lagi tapi anak lelaki yang lingkungan umur 10 tahun pandang I sambil kedua belah tangannya menekap ke tingkap manakala ayahnya tertoleh-toleh gitu. boleh bayangkan tak? senang cerita macam jakun tak pernah tengok orang buat macam tu. I yang malu lantas berpura-pura mengangkat-angkat handphone seperti mencari coverage. malu gila tau.

adakah sebenarnya mereka merasakan yang I lah calon isteri dan ibu yang sesuai untuk mereka??? oh tidaaaakkkk. ataupun muka I ni familiar sangat. muka orang hilang atau muka yang 'wanted' dan kalau jumpa dapat reward harga yang tinggi. ceh over. maafkan keoveran I yang kadang-kadang sukar di bendung ni -___-'' so the moral of the story pandang kiri kanan dulu sebelum tangkap gambar sendiri.

ha ada satu lagi cerita. masa tu I belasan tahun sedang makan coklat di dalam kereta. al kisahnya ada seorang lelaki muda stop tepi kereta I. biasalah lelaki mesti nak usha kalau aweks dalam kereta kan. selepas itu tiba-tiba I dapat satu idea untuk kacau dia. I cepat-cepat lekatkan coklat di gigi dan senyum padanya. so nampak macam semua gigi I hitam. ye tahu buruk perangai. tapi yang best brother tu memang terkejut habis dan tak pandang-pandang dah. so puas hati I mengenakan orang yang tidak bersalah. kiki. mesti dia trauma.

okaylah that's all for now. thanks for reading. take care! :)


ps: telinga kiri I berdengung dan berdenyut sejak bangun tidur tadi. kenapa ek? saja nak mengadu. nak manja-manja dengan anda semua.

35 comments:

adrinaqamarina said...

gambar fes dengan last tu paling suke!

haha, salu jugak maen cenggitu, ari tu fes time jumpa cauliflower besar giler. sekali angkat la cauli tu, sambil tangkap3 gambar sorang3, sekali ada dua orang budak lelaki msia lalu sambil gelak3, haha,

cis diorang.

raazak.mohd said...

eaaa?hahaha.i pon nak buat nanti lah,haha

ARJUNA.Inc said...

haha..tau pn malu yer..tp kan kalo laki wt cm2?pe lak gelaran nya?n kalo laki lak yg jdi cm awk 2..kat traffic lght..hahah..x dpat byang bdak 2 pkir pe..heheh

the garang said...

org cantik takpe la kalau nak tangkap gambar banyak2 pun. kan kan kan?

Wanybunny said...

haha kantoi, malu.

eh telinga masuk air kot?

yatee 'yosh' yakuza said...

gahahahaaaaaaa.... oke lawak part boh cokelat tu!

anne aziz said...

kihkih nakai

Hirmanto said...

x senonoh...

NADIA RAHIMI said...

adrina : ala girls biasalah kan. lelaki tu mengada padahal diorang nak buat jugak :)

ajak : buat laaaaa!

arjuna : haha tahu takpe. walaupun begitu I tak berapa suka laki pose lebih-lebih sebab tak sesuai :p

amal: isk tak 'kan'. biasa saja diri ini

NADIA RAHIMI said...

wani : rasanya tak la dear. sebab before tidur tu okay je.

yati : buat lah jugak! hihi

anne: nakai sikit. kamu pun nakai jugak kan :p

hirmanto : kikiki

conbellydiobeterisme said...

besela tuh ,jgn ambik gamba tak elok da la

ProfHariz said...

Wahhh tidak ku sangka spesies golongan seperti aku ada jugak! Hahahah..

http://profhariz.com

ProfHariz said...

telinga kiri u berdengung dan berdenyut tuh mungkin sebab badan panas kot? Kena rajin mandi2 okey!

http://profhariz.com

Azzam?? said...

tuang air dalam telinga... pastu lompat-lompat dengan kepala senget untuk mengeluarkannya kembali. insyallah dengung hilang. =p

the garang said...

cantik je.serius
;)

mr.panda said...

u buat hencik panda gelak tergolek2 oke..grr..namo kawan..hak2..tetibe.

shzyswl said...

HAHA sama la ng kite, suke sgt amek gamba dalam kete agaknye sebab lighting lawa kot kekeke

Ayeem Jemain said...

haha suka nyakat laki nooo.. telinga sakit? gi jumpe doktor lah.. risau ni. *bajet caring haha* :(

BLADE EDGE said...

salam nadia...

tgk tajuk post ni, saya pun masih trauma lg..br smlm jadik..

anak saya eksiden d rmh sbb iron jatuh n bucunya terkene kepala. luka 1 inch jugak walaupun tak dalam..menangis teruk darah meleleh2, abis kene muka n baju..doktor kat klinik yg rawat dia mengucap panjang la..bukan duk main sorg2, duk ramai2 dgn aunty2 dia..sbb ni laa dr smlm jadi tak blh tido..susah hati duk teringat darah yg meleleh tu.. brape hari sblm tu, mulut pulak terhantuk kat meja komputer, berdarah jugak...

ngeri saya....

p/s: gmbr kedua nmpk cute, yg ketiga tu cantik...err, manis :-)

NADIA RAHIMI said...

conbelly: ok! tangkap gambar sopan je ;)

hariz : haha. em ala I selalu mandi tau!

azzam : aduhh. hyper giler cara tu. I'll try ok. tak boleh siap. thank you anyway :)

amal : :p u pun cantik lah gitu

NADIA RAHIMI said...

mr panda: entah2 you lelaki yang I tujuk gigi hitam tu. haha. oak oak *bunyi panda*

shzyswl : setuju! nampak extra putih dan jerawat hilang tiba2! :D

ayeem : yela selalu lelaki nyakat perempuan kan.ni belog nyakat lelaki. kiki. bajet caring tak best. bajet duit okaylah :p

mr.panda said...

sampai atiiii u...huk2..>,<

Anonymous said...

woot wooot :)
muah..
fathirahadnan

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
DATE: 9/1/11

PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
*ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!

ARJUNA.Inc said...

haha..kalo laki 2 lembut cmne lak?dorang g hangat kot bgamba pose sndri..hehe..sy pn tgok kalo laki geli~~..haha

Azzam?? said...

amcam? berkesan tak?

NADIA RAHIMI said...

blade : really? siannya :( hope tak ada apa yang serious. dah la kecik lagi. semoga dia cepat sembuh ye.

panda: hihi :p

fat : muah! :D

arjuna: haha. sian diorang. ehe

YOUsoF said...

Budak lelaki 10 tahun tu mmg jenis jakun di kereta kot hehee

HAHAHA memang style lah senyum ngan gigi 'rongak' tu! ;D

Peminat Katie Holmes said...

selamat 4 jer.

Fxysche Nas said...

bahaya tuhhhh.. tkut ter fokus kt cmera..nnt jln rya hilg tmpuan lak..=p hati2 ye...

NADIA RAHIMI said...

yousuf: haha.maybe! ;)

PKH : kikiki :p

fxysche : baik. macehhhh :D

Zaer said...

cantiknya awak ni.

Asan Taring said...

huhu, kalo comel xpela, kalo huduh cam saya tak ley la...

NADIA RAHIMI said...

zaer: eh biasa saja saya ini

asan : isk mana ada huduh. tak baik tau cakap macam tu

Anonymous said...

hahah..klkr kot cite niy..ay2 yang bdk kcik tu..hahah..bkal ibu diorg?myb kot.hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...