Monday, December 13, 2010

Gadis Idaman Setiap Jejaka

I tahu awek ni cun sebab tu kebanyakan blog/ facebook para jejaka mesti nak letak gambar dia and at least nama dia. pastu nak perasan konon-konon awek ni hantar text kat diorang lah, comment kat facebook atau twitter lahhhh -__-''. piiiiraaaahhhh. berangan lebey.
yes, you guessed it right. siapa lagi kalau bukan Lisa Surihani.


Bukanlah jealous. okaylah mungkin sedikit jealous. sebab dia ni super cantik, pandai pulak tu. cuma terfikir, memang rupa memainkan peranan yang besar untuk suka seseorang tu ke?

Tapi I pernah dengar kalau seorang jejaka tu dah sayang/cinta kat seorang gadis, memang gadis ni seorang lah yang akan jadi pujaan hati dia. tiada yang lain yang bertakhta di hati. tapi..tapi...kalau Lisa Surihani yang mengorat adakah pendirian jejaka ini tetap sama? kalau dia tetap setia, OH MY GOD anda tak tahu betapa lena dan berdengkurnyanya tidur setiap gadis selepas ini. namun, adakah ia sekadar omong-omong kosong atau cerita dongeng?


ps: tak boleh bayangkan Lisa sebut nama dia sendiri. yela, dia kan pelat R. hi, nama saya Lisa Sughihani. LOL. comel betul. betul lah. tak tipu.

32 comments:

Ridzwan Ali said...

ghidzwan ali??...urghhh..come on la lisa..sebut nme i btul2?? lol ;p

Encik Tikus said...

you nie tak baik ejek lisa pelat R taw, keh keh... ang nie perangai tak senonoh ahh , LOL

NADIA RAHIMI said...

wan : seorang lagi yang peghasan. zzz.

en tikus: apa yang tak senonoh ni. isk T__T

azri said...

as salam..
pelat lisa tu menunjukkan pada kita yang xde org sempurna..cantik pada wajah,bijak pada akalnye, malah besar bakatnye tp pelat pula pada 'R' nye.. :) Allah itu Maha adil kn..

shzya said...

yeah lisa memang superdupercomel kan hehe, nadia rahimi pon apa kurangnye :P

NADIA RAHIMI said...

azri : waalaikumussalam. betul azri. ALLAH itu Maha Adil :)
tapi comel jugak pelat. hihi.

shyza: yes she is. ye I kurang. :p

cik EPAL said...

nadia ghahimi. auww comel jugak :D

afni said...

setuju. guy friends i pun asyek sanjung si lisa surihani ni sampai ada yg panggil kereta dia 'lisa surihani I'. what the.

kay yea said...

haha..cm perli lisa jep~~

Mr feckry said...

betul2, minah ni memang cun

adrinaqamarina said...

a'a nak pikir jugak la, adakah lelaki tu still dengan girl dye kalau lisa datang. hehe.

tapi memang ramai sungguh jejaka2 yang menaruh harapan kononnya lisa ne gf diorang. dah macam kapel sorang pon ade. hehe

NADIA RAHIMI said...

cik epal : ewahh. dia lagi comel.geram mata bulat!

afni : teruskan ayatmu dear. what the gedik all of the guys -__-''

kay yea : mana ada perli. ish tak berniat pun. perli LELAKI adalah :p

feckry : tahu :)

adrina : tu lah menanti juga jawapan api tak ada maknanya kita kena faham-faham sendiri lah.isk T__T

Anonymous said...

nadia rahimi ngn lisa sughihani,mn lg senang nk tackle?hihi....

NADIA RAHIMI said...

hahahahaha ;p
anda sendiri tahu jawapannya

we trust in arshavin said...

maghi menaghi- lisa surihani.hehe;p

NADIA RAHIMI said...

hihi :D

eesyaheera said...

org suka dia sebab dia humble, comel dan takde kontroversi. so comel Lisa Sughihani

BLADE EDGE said...

salam nadia...

kan bagus kalo letak gmbr awak jer instead of lisa tu...

biar la sapa2 nak perasan pun...

Ayeem Jemain said...

kalau pompuan lawa tetiba goda, sumpah takot. sbb da tau dia mst ade agenda tersendiri. ;P

Ayeem Jemain said...

baru2 ni kecoh dia sebut 'gila babi' kat prog mari menari *i tak tgk ok cite tu*. tak sangke, igtkan dia ni lemah lembut orgnya. =.=

Ardiannie Tukimin said...

walaupun lisa ni kan super lawa..tapi mungkin ade setengah boy yg mmg loyal kan? letak la lisa pakai swimming suit pon xde tergoda de..ahhahahaha.

NADIA RAHIMI said...

eesyaheera: betul :)

blade: sebab dia laaaaaaaaagi lawa kot. hee

ayeem: kahkah mengada yem!(tiba2 ada nama manja) em takpelah dia dah mintak maaf kann

ardiannie: haraplah. but are you? :p

black heart inertia said...

adekah rupa memainkan peranan~?? yes, no doubt bout that, lets take rupa as in luaran, ye la klu kemas, elok jek pakaiannyer, rmbut terpacak mantap x bergoyang walaupown angin bertiup 30 knot~ hey that good for a start. tp nnt at the end, inner side of the person that counts, btol ak? n lisa surihani? hush~ seriously hard to tell ( adekah statement ni membuatkan semua gadis kembali berjaga dengan penuh perasaan paranoia terhadap bf masing2?? lol)

Ardiannie Tukimin said...

me? different person judge me differently. so i cannot say which one i am. :)

Hariz said...

Ohhh heliza! Ehhh silap entri... Walaupun ramai minatkan lisa saya terkecuali :)

http://profhariz.com

Saed Ramadhan said...

hehe gadis idaman ke? for me, dia tidak lagi gadis idaman.. sbb status aku dah berkahwin..

bagi aku, dia adalah artis harapan.. hehe semoga lisa sukses

NADIA RAHIMI said...

BHI : ok couldnt agree more. haha.hard to tell ye? finee ;p

ardiannie : betul jugak.takkan sendiri cakap diri sendiri baik kan? :)

hariz : heliza senior sekolah I!

saed : oh dah kahwin rupanya :p
well, bukan nak cakap dia gadis idaman. ni mesti tak baca betul2 ni

Hirmanto said...

Ni yg sensitif ni. Aku pon pelat "R" gak ni. Resist sungguh. huh..

eazms said...

lisa pelat ke? hahah xtau plak~
lol

eazms said...

pon pelat.. mber sya pn pelat.. ari2 duk dgr dia ckp.. huhu~

NADIA RAHIMI said...

hirmanto : oh sorry.tak berniat pun. ehe

eazms : yup pelat sikit. takpe, pelat comel apa? :)

Mira Amirudin said...

nadia pun lawa jugak... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...