Friday, December 10, 2010

Bentuk badan seperti guitar

bentuk badan wanita yang berbentuk seperti guitar merupakan idaman setiap lelaki yang errr gatai.

oleh itu, sang perempuan berusaha mendaftarkan diri di slim world dengan menyusahkan diri membalut badan segala dan tidak ketinggalan membeli jusmate 5 dr rozmey yang rambutnya menjadi buah mulut orang ramai untuk mendapatkan tubuh badan guitar ini. namun anda tak perlu bersusah payah menghabiskan duit beriban-riban kerana anda mampu lakukannya di rumah sahaja. ya I ulang, di rumah! er kenapa seperti iklan smartshop ni.

(gambar di sebelah kiri anda memang tiada langsung menyerupai bentuk guitar namun getaran cinta di jiwa. masa ni baru lepas bulan puasa memang sekeping. sekarang dah berkeping-keping -__-'')

apa yang I maksudkan di sini ialah dengan melakukan kerja-kerja rumah. lagipun bukankah melakukan kerja-kerja rumah itu merupakan salah satu ciri-ciri kewanitaan :')?

if ada maid tolong letakkan jawatan beliau. household chores seperti menyapu, mengelap tingkap dan membasuh toilet merupakan senaman yang bagus jika dilakukan dengan betul. sebagai contoh elakkan membongkok badan apabila menyapu. oleh itu, pergilah ke kedai runcit mintaklah penyapu yang batangnya panjang. menyapu pula dilakukan secara bergilir-gilir iaitu tangan kanan 5 kali diikuti tangan kiri. ha kalau nak penerangan panjang lebau kelik tulisan bawah ni. eh right click ah :p --->

anddddd kalau boleh wahai kaumku jangan angkat benda yang terlalu berat tau. It is not good for our back and may cause further injuries to us. kalau terpaksa angkat jugak jangan dalam keadaan membongkok! duduk bersimpuh (over -__-'') time nak angkat benda alah tu. alaaaah anda faham kan! hee.

okay, thank you for reading! bye for now!


14 comments:

Ridzwan Ali said...

cmne plak tips nak gemok???nex entry ok nadia..saye tunggu..

Ayeem Jemain said...

rawwrrr rawwrrrr!

fared zainol said...

hahahaa
u punye lawak
boley tahan jugak ek
ayat paling style bulan ini
"berkeping keping"
hahahhaaa

wahai kaum wanita,jgn angkat berat
if nak angkat berat
sila hantar sms atau call saya
saya mampu mengangkat berat
wawawaaaaa

Moumo said...

hye,
cntik la u neh
i jst found ur blog
nice blog!!!

kembatolo™ said...

kena bersimpuh?
da tu cane nak bgn balik?
aigo~ hahaha

NADIA RAHIMI said...

wan : gediks tau. perli T__T

ayemm :isk ayam mana mengaum

apai: amboih. promote diri nampak. tinggal link lah sekali bang :p

moumo: hi. thanks! am still new in this blog thingy :) tc!

kembatolo : wanita mampu melakukan aksi ngeri itu! ;D

Encik Tikus said...

wahhh, outstanding laa pic sebelah tue... cair dah nie... keh keh

BLADE EDGE said...

salam....

cantiknya gmbr tu.... :-)

fared zainol said...

wan : kau nak tips gemok ke?
meh sni meh
aku ajar
wawawawaaaa

Ayeem Jemain said...

ayam kalau dah musim mengawan mmg mengaum lah. mengaum ke rawwrrr tu? haha lantak lah.

NADIA RAHIMI said...

en tikus: mengada ya. isk

blade : gambar je kann :)

apai : ajar dia jangan ta ajar

ayemm: rawr bunyi lady gaga pun boleh jugak ;p

addictedtoeleven said...

hahahahahah!!! oke lawak!

Hariz said...

Jika untuk kaum kami? Ada tips tak :p

http://profhariz.com

Nur Farhanah binti Mokthar said...

setuju.. page ni sangat menarik dan simple.. i likeee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...