Monday, November 22, 2010

PENGAKUAN: I buat plastic surgery

Hi anda-anda sekalian.
Baca ni, I nak buat pengakuan yang tak pernah dibuat kepada sesiapa pun.
Oleh kerana RAMAI yang beritahu I kelihatan lebih berusia dari usia sebenar, I telah buat keputusan untuk membuat plastic surgery. I memang dah tak tahan. I terasa sangat. I terpaksa lakukan ini demi untuk kelihatan muda.
Dan disebabkan sebernanya I tak mampu menampung kos pembedahan, jadi I hanya mampu buat plastic surgery di blog kesayanganku ini.
How's it? Adakah seperti anda sedang membaca belog kanak-kanak ribena?
Tak kisah apa jua pandangan anda kerana yang penting I sukakannya. terima kasih Dr B (bukan nama sebenar) yang bertungkus lumus melakukan pembedahan ini. I terpaksa mintak tolong orang lain sebab buta it -___-''
Ok. thank you for reading this. Sekarang I rasa lebih muda dan bertenaga! ehe. Good day! :)


gadis ini disalah ertikan umurnya.baru 21 tau.huu.ha amek.ni gambar tak makeup langsung.secalit bedak pun ilekkk!


ps: susah kan nak jumpa orang yang terima kita seadanya? oh bakal suamiku, terima kasih kerana menerima I seadanya :')

20 comments:

::dAuZsHaNLeY:: said...

ok, faham...
header baru...lol..

conbellydiobeterisme said...

bedah lemak boleh?

BLADE EDGE said...

salam nadia...

oh, tertipu rasanya...ingatkan u buat surgery kat muka laa...muka u muda lg...xpyh bedah2 pun....

kalo kata renovate blog xper la jugak..hahaha

anyway, NICE! :-D

NADIA RAHIMI said...

dauz: good boy!

conbelly: sedut lemak? tak boleh kan.kena exercise, burn fat!

blade: lol. saje je. thanks! :)

BLADE EDGE said...

anyway suka la tgk gmbr u yg kat sidebar tu, yg duk bersimpuh tu :-]

zoom la dekat sikit...

addictedtoeleven said...

bahaha!! sweet~~

Encik Tikus said...

nampak berusia kea ?


cantik awet muda jea tengokk,LOL =p

HonEyBuNNy said...

ya betul tu....harap2 bakal suami ila dpt terima dri ne seadanya.eheh

sarah zulk said...

nik.. u r so so so cute... no doubt.. hehe..

p/s: jgn kembang idung plak... =P

conbellydiobeterisme said...

malas eh ,bedah senang

Kiera said...

nadia,akak pun dah wat plastic surgery..have a look dear..hehe..sibuk je kan..

NADIA RAHIMI said...

blade: malu oh ;p

yati: thank you :)

en tikus : kat luar lain sikit dalam gambar :D

ila: kannn.mari sama2 aminkan. aminnn..

sarah:haha.hey you lagi sweet tau! rindu!

cnbelly:eceh.macam banyak sgt la kan lemak dia

kiera: ya udah.love it! :)

syasya said...

sayang! i love you just the way u are...x ya tensen2 dengan semua itu okeh. =))

NADIA RAHIMI said...

sya dear, this is why Im soooooo in love with you. lurus dan suci betul. hee. I main-main je la babe ;p

H I D U P K A M I said...

nice...

NADIA RAHIMI said...

tq KAMI:)
credit to dr B!

Ridzwan said...

testing..testing

shima azmi said...

ye..credit to him..haha..u kne blanje dy la nie..suh dy watkn utk i gak.. =p

asfira aminuddin said...

babe, u cantik! :)

i follow u. jemput ke blog i :)

NADIA RAHIMI said...

ridzwan : jemput2 tambah lauk :)

shima: dengan u kena charge!

asfira: thank you! Hey you pun tau. Yes i will :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...