Wednesday, October 20, 2010

Selamat Ulang Tahun Sayang

Ya Allah Ya Tuhanku,
Kau ampuni dosanya,
Kau limpahi rahmatMu keatasnya,
Kau sihatkan tubuh badannya,
Kau panjangkanlah usianya,
Kerana dia lah kegembiraanku,
Kerana dia lah jantungku,
Kerana dia lah nyawaku.

Aku mohon Ya Allah,
Janganlah dia disakiti lagi,
Janganlah hatinya diguris lagi,
Janganlah dia menangis lagi,
Kerana kejahatan dan kejahilan aku.
Tapi biarlah selepas ini,
Air matanya tumpah hanya kerana aku mengembirakannya.
Sesungguhnya dia amat aku kasihi, ku cinta sampai mati.
Hanya padaMu aku bermohon,
Kerana Engkau Tuhan yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Selamat Ulang Tahun ke52 Mak. Naya Sayang Mak sangat.
(20.10.1958)

oh oh selamat ulang tahun untuk abang ku ini juga :D (18.10.1983)


ps: teater amal hari tu berjaya dapat kutipan anggaran rm4ooo. terima kasih kepada yang datang memberi sokongan. terima kasih yang tidak terhingga juga kepada yang koyak, conteng dan pijak poster yang ada muka I *touching* ha lagi satu. Lagu Selamat Ulang Tahun Sayang nyanyian Imran Ajmain merupakan lagu tema cerita Selalu. touching sekali lagi T___T

13 comments:

Fana Flora said...

haa..nik pas blajar, joinla teater kat istana budaya :DD

slmt hari lahir utk mak nik dan abang nik
semoga panjang umur, murah rezeki
amin

do take care nik :D

NADIA RAHIMI said...

ahaha.tak berbakat mana lah yang.
yes I will.
take care too sweetheart :)

intannadhirah said...

selamat hari lahir juagk macik n bro nadia.. hee~

NADIA RAHIMI said...

thanks kakak ipar tak jadi -__-''

intannadhirah said...

isk.. hoho.. budak neh..

Carl Samsudin said...

mak dengan anak sama cantik. acuan yang bagus!

Mr feckry said...

selamat besdey untuk mereka

amalmeor said...

happy besday to aunty marmilah(eh btul ke nma ur mum mcm tu nadia?i dah lupa coz laz time jmpa dia ms standard 5)...
Wish u all the best aunty...

NADIA RAHIMI said...

carl : er nak apa ni ye sebernanya puji2 ni:p.btw I biasa saja.my mum mmg cantik :)
feckry: thanks!
amal: omg you still ingat?terharunya I babe T__T thanks dear

BLADE EDGE said...

salam nadia..

haven't comment 4 quite some time..bagus la celebrate bday family..

anyway, tgk gmbr fb awak kat sidebar blog ni. tukar baru ker? sweet!

NADIA RAHIMI said...

haha.dah lama I tak update lagipun.yup.eh sweet ke?should be garang la :D
eh you tak ada fb ke?

BLADE EDGE said...

salam nadia...

sorry..saya mmg xde akaun fb stakat ni. xrasa ada keperluan sgt..

tp tgk la, next time xtau la kan...

Peminat Katie Holmes said...

naya?

haha.nice name.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...