Tuesday, October 26, 2010

hey si lucah!

pernah tak anda semua tahu atau dengar pasal flasher? pernah? tak pernah? macam pernah?
flasher yang I maksudkan di sini ialah orang tau. iaitu orang yang menunjukkan 'benda dia' kat orang lain. er it is best describe as shown below ;

AMARAN : JANGAN GOOGLE PERKATAAN FLASHER sebab nanti gambar-gambar tak senonoh yang keluar. I takpe, sebab I TER. hangpa jangan nak menggatai no. I tak tahu tapi Allah tahu :p

walaupun gambar contoh adalah orang putih dan tunjuk kat anjing, namun jangan terkejut di Malaysia kejadian ini terjadi tapi bukan dia tunjuk kat anjing lah. rata-rata bila I tanya kawan-kawan mereka macam tak percaya. mana nak percaya kalau tak kena macam I. I kena banyak kali. tak pasal-pasal I dapat tengok free, pastu teringat-ingat, pastu dosa. tapi I mangsa keadaan. I tak mintak semua ini terjadi T__T

motif mereka buat macam ni I have no idea. gila sewel agaknya. mula-mula kena memang ngeri dan fobia. namun selepas itu tidak lagi. kalau anda nak tahu tempat operasi mereka bukannya limited di lorong-lorong haji taib dan kawan-kawan haji tapi juga di kawasan bandar yang lenggang iaitu lebih spesifik lagi di sekolah perempuan dan di tangga-tangga kedai dua tingkat. yang tak boleh blah waktu siang! kadang-kadang tengahari buta. demi melindungi kaum wanita, sila jauhi tempat-tempat yang I katakan ni ok pretty earthlings.

mereka ni selalunya akan mendekati mangsa dengan berpura-pura bertanyakan tempat. so bila ada lelaki nak tanya tempat mari kita kaum perempuan menjauhi mereka. kikiki. bukan apa, sebagai langkah keselamatan kami la wak. kaum wanita juga digalakkan membeli spray lada dan bawa ke mana-mana sebab apa-apa boleh terjadi kan. tapi nak bawak febreze pun boleh. ataupun hand sanitizer tu. paling cikai pun boleh guna sabun basuh pinggan bancuh dengan air. nanti senang boleh spray kat mata diorang ni ha.selain itu kepada mangsa-mangsa sila buat report polis. walaupun I tak buat dulu sebab waktu zaman muda remaja I takut gila nak ke balai.

Guess that's all for now. mari bersama-sama berharap golongan ini akan kita hilangkan dari bumi bertuah Malaysia. Pesanan khidmat masyarakat dari bakal menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat ;p

Good day and thank you for reading. Bye for now!

16 comments:

Mr feckry said...

flasher ni gile. sakit mental

Fana Flora said...

nitti, kawan kita penah kena dengan flasher ni dalam putra lrt
laki tu psycho. yg nampak cuma kwn kte je. pandai die set tpt duduk dia so orang tak syak. kesian kt kawan kite lme juga trauma
take a good care my lebly nitti :D

fared zainol said...

u selalu kene ke nadia?
waaaaaaaaaa
i xpnh dgr pon "flasher"
ni baru taw

Humam said...

hahaha.. ok entry ni klaka..

NADIA RAHIMI said...

feckry: setuju

pana: gila kan? tq love. u too :)

apai:selalu la jugak.muda dan pertengahan usia.kaum yg pelbagai.dari situ pun you boleh agak ramai -__-'' its an english term.bahasa melayu tak tahu apa

human:naah.tak kelakar la mam kepada mangsanya T__T

Saed Ramadhan said...

tak tau plak aku pasal flasher nie? thanks kasi info. Maybe aku ni jenis duduk rumah, keluar g kerja pastu balik rumah, kuar g shopping pastu balik rumah. Flasher pompuan cun ada tak??

BLADE EDGE said...

salam nadia...

tenggelam timbul jer lately..bz ke? :-)

kalo kata kat m'sia ni xde flasher, tipu la..mmg ada tp sebilangan kecil jer...maybe ada masalah mental, kot2 la fius dlm kpala tu dah blow. tu yg jadi gitu..kalo tjumpa next time, just lari jer..hrp2 dia tak kejar u laa :-DDD

just 2 share..dulu masa saya duk kat n.9, penah juga jumpa skali..kat stesen bas. pmpuan tua, rasanya yg jenis mental gini la..masa tu dia menangis2 berteriak, cakap sorg2, pastu sambil berjalan dia bukak baju! apalagi, semua org lari la..

anyway jgn salahkan dia la..org mcm ni biasanya hanyut dlm dunia dia sndiri jer...

NADIA RAHIMI said...

saed: haha.bunyi macam lain je?jarang la perempuan I rasa
blade: salam. hi. yup kind of busy :(
perempuan tua maybe sebab dia dah uzur kot?ekeke.
kalau lelaki terdiri daripada pelbagai lapisan usia -__-'' macam satu cara untuk memuaskan nafsu?

ateN said...

flasher??
xpenah dgr pon b4 dis.
ade gak org mcm tua an.
seb baek xpenah kene..huu~
thx sbab share info ni(=

NADIA RAHIMI said...

ramai jugak yang tak tahu tentang ini aten sebab tu saja share :)

geekz36 said...

ingatkan flasher tu flash kamera or someone yg bergelumang dengan kamera. nice info u got

bojan said...

ingatkan flasher tu macam flashlight..kini baru ku tahu..oooooooooooooooooo

NADIA RAHIMI said...

bagus lah kalau dah tahuuu.hihi

Ciki said...

reaksi anjing itu sgt memberansangkn.. hoho..

NADIA RAHIMI said...

haha. sebab apa tah ;p

Azizah Arifin said...

haha..tau xpew..sekolah say pon bnyk kali flasher tu 'melawat'..
cikgu pon nasihat dah bnyk kali bwt tak tahu jew..tk pown kenal pasti no flat kenderaan yg dye naik...p/s: Alhamdulillah,tak prnh terserempak dgn flasher tuh..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...