Friday, October 29, 2010

bila anak dara racing

semalam my girls and I pergi racing! cakap my girls terasa macam mak ayam pulak. hihi. sebernanya racing yang I maksudkan ialah aktiviti go-kart. kami pergi tanpa dirancang, jadi ia dapat di buktikan dengan pemakaian di bawah ini.

macam minah rempits Malaysia tak?

Mari zoom in---->

tengok.baju siap bunga-bunga & pakai anting-anting lagi


memang seronok. tak sangka pun ada. masa mula-mula drive go-kart I macam tertanya-tanya adakah ini suatu mimpi atau realiti.


kereta racing I sedang dibaiki

gossiping is a must! anywhere,everywhere!

we are ready, baby!
dari kiri: Nadia Hamilton, Bella Schumacher, Bella Raikkonen, Syasya Massa

and the winner is ehem2 :p


Tempat kami berracing ini ialah di MAEPS, Serdang. Kawasan ini agak tersorok, jadi bantuan GPS amat diperlukan. Staff di sini mesra dan baik belaka, jadi memang tak rugi pergi. Mereka kata waktu malam lebih ramai orang, siang hanya mat-mat salleh. so maknanya kami ni? hee.
Harga? sangat berpatutan, iaitu seperti di bawah :

Price : Normal : rm25/10mnts/head
Student : rm18/10mnts/head
Operation hours : 2pm-11pm

Review: Sesuai bagi anda yang berjiwa kental, ingin cuba sesuatu yang baru dan boleh hilangkan tension dengan menjerit sambil memecut kerana bunyi enjin kuat. Juga sesuai untuk sesiapa yang suka memandu laju di lebuh raya, mari try test sebernanya power ke tak anda tu. Tidak sesuai kepada mereka yang ingin menyihatkan badan sebab anda berpeluh sebab panas bukan sebab mengerakkan kesemua anggota tubuh anda. So apa tunggu lagi mari lah coba! Tapi pastikan anda bawak helmet sendiri untuk keselesaan dan pakai kasut untuk keselamatan.

bye! good day!

ps: our next activities are rock climbing, diving, snorkeling and maybe bungee jumping! tiba-tiba suka outdoor games :D

10 comments:

Saed Ramadhan said...

go kart belakang upm ni. tahniah sebab jadi juara.

fared zainol said...

hahahahhaaaaa!
meh racing tgk !
hahahaa

BLADE EDGE said...

salam nadia...

kat tempat saya pun ada go-kart. kat driving school..xtau la brapa dia charge per head.

pihak pengusaha go-kart mmg xsedia helmet ker? susah sikit la bagi sesiapa yg xde helmet sendiri tu, esp yg dtg drive dgn kete..

p/s: paint ball pun ada kat sini...

NADIA RAHIMI said...

saed: betul! thanks :D
fared: meh la race ada bran tak? ;p
blade: you should try some time.em ada je helmet tapi sebab dah ramai orang pakai so ada bau sikit.hee. oh yeke?tp ganu jauh laa

::dAuZsHaNLeY:: said...

pernah tgk...
tp xde org time tu..
cam best je..

NADIA RAHIMI said...

memang tak ramai orang pun.
best! bukan macam :)

shima azmi said...

oh..pg xajk..cis..

Ayeem Jemain said...

ahhh ahh ahh, rambang mata jap! haha

Faa Niza said...

stylo gila lah main go kart ! ,\nak main juga lah ;)

kaizen said...

jom race!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...