Sunday, September 19, 2010

yang ditunggu-tunggu sudah tiba!


I pergi tangkap gambar keluarga on the first day of raya! maksud I pergi studio dan tangkap gambar tu. I haven't told you in my raya entry, have I? God, am so excited! mana tak nya our last family potrait was taken when I'm 12? yang bila kawan-kawan datang rumah semua tak percaya itu adalah I -__-" oleh yang demikian, I yang berkecil hati ni selalu pujuk mak abah untuk tangkap gambar dan yes syukur Alhamdulillah tahun ini impian dan hasrat tercapai!hooray.ini adalah hasilnya :DDD




ye tahu.I macam datin muda/artis keluar court *perasan*



ps: gambar ini ikut urutan adik beradik.siapa-siapa yang berkenan sila tolong ngorat abang and my sisters.they are all single I guess. I want nieces and nephews soooooo bad!


**gambar family masa I umur 12 tak sesuai untuk tontonan umum ;p**

8 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

so happy when all family members ada bersama. selamat hari raya.

BLADE EDGE said...

Salam everybody. just 2 inform semua bloggers agar tak jadi mangsa. please read my post and BE ALERT! kalau boleh, silalah forward to others. tq


Attacked Page I

Attacked Page II

Baca kalau taknak jadi mangsa

Tengok btul2!!

NADIA RAHIMI said...

oh thanks.menakutkannn :(

Peminat Katie Holmes said...

okeyh.
older sister ke younger sister.'
gua nak ngorat ni. mana satu?haha

NADIA RAHIMI said...

older sisters.25 and 24 years old.dia ikut urutan dari kiri.hoho

Peminat Katie Holmes said...

ingat yang merah.
bru berkenan dekat yg tu.
takde chance.

Mikaielle said...

wa...single ker???habis yg pakai tudung macam mak datin kluar court tuh single tak???hehe

zizie said...

eleh.,,malu la tu nk tunjuk gambo umur 12 taon..,hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...