Tuesday, September 28, 2010

Sejuk hati girlfriend dia

"Saya tak berminat nak tukar-tukar girlfriend ni.
Dalam dunia ni, semua orang nak berpasangan Nadia.
Bagi saya, kalau dah ada tu, jagalah dia betul-betul.
Tak payah fikir nak lagi better ke, lagi cun ke.
Kalau mula-mula nak bercinta kita boleh nampak dia perfect, kenapa lama-lama pandangan tu boleh berubah kan?
So macam tu lah prinsip saya, "

a text message from a friend.so sweat bukan?lol

4 comments:

Peminat Katie Holmes said...

prinsip gua sama dengan dia. kira boleh diconsidered as sweet jugak la kan.kah3x

BLADE EDGE said...

yaaaaaa betul! betul! betul!!! :-DDD

NADIA RAHIMI said...

ye.korang sweat jugak la cam tu.
so gadis-gadis ada dua jejaka yang sweat seperti diatas

Jime gadong said...

Sweat?... = Peluh?...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...