Thursday, August 5, 2010

my so-called guardian angel

apakah perasaan anda bila bangun tidur dari mimpi yang indah, anda capai handphone untuk tengok jam pukul berapa tiba-tiba anda mendapat satu message bertulisan seperti ini:
" KELUAR MULUT BUAYA, MASUK MULUT NAGA. HATI-HATI NADIA "
okay macam menakutkan tapi I buat-buat relax reply "hm?sape ni?" dan sambung tidur.
motif sangat orang ni dah la tulis perkataan penuh-penuh dan semua dalam capital letters.
dan dia pula enggan mereveal kan siapa dirinya.berdebar-debar I dibuatnya.tapi katanya dia akan guide I dari jauh.oh tourist guide ke, tolong bawa saya ke Ipoh jumpa bakal mak bapak mertua boleh tak?oh oh dan dia juga kata dia akan kembali jika ada apa-apa yang I perlu tahu.
tapi semalam dia hantar UPM= NADIA.ya capital letters juga -__-" UPM taknak pula dia eja penuh-penuh.
my hunch tells me that he/she is maybe someone in my past that I know.or maybe someone's old sebab dia mungkin bukan generasi Y yang tulis sms seshort form yang mungkin.if you (my konon-konon guardian angel) are reading this, thank you kot?jangan tabur fitnah sudah.I anti orang pemfitnah ni.

ps: jangan salah faham dengan guardian angel yang I tulis.that's why I letak 'so called'.I masih di jalan kebenaran ya :)
i know ALLAH is the only one who can guide us and HE guides whoever HE wills :) May ALLAH guide us

2 comments:

Peminat Katie Holmes said...

nanti story lagi pasal angel tuh.
aku nak dengar.

NADIA RAHIMI said...

buat masa ini, angel itu sunyi sepi.sebab kan dia kata akan kembali jika ada apa-apa yang perlu I tahu -__-"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...