Tuesday, July 27, 2010

Lambat Tak Semestinya Selamat

kalau awak suka kepada seseorang atau sesuatu, jangan berlengah-lengah atau lambat sebab awak kena tahu bukan awak je yang punya keinginan tersebut.mungkin ramai orang yang sedang mencuba nasib yang sama untuk mendapatkannya.jika bernasib baik, untung lah awak.but the world never works that way:)
kalau berkaitan dengan manusia, mungkin awak masih tak bersedia tapi memang suka padanya, sila beritahu dia secepat mungkin sebab dia mungkin tak tahu.ala apa tu orang kata?cop eh.chopstick punya sedara punya jiran punya adik kot.bila dah terlambat kang melepas, frust menonggeng(jangan membayangkan orang tengah menonggeng ya) dan menyesal dimana tiada gunanya.but then awak kenalah tunjuk kesungguhan awak tu untuk memenangi hatinya supaya dia pun rasa secure :)
berkaitan dengan pemanduan oh tolonglah jangan bawak kereta lambat sangat.its killing me!ikutlah had laju yang telah ditetapkan.hee.lagipun bawak kereta lambat tak selamat untuk orang dibelakang.yelah sebelum dia hilang sabar memang tak selamat lah awak :)
sekian.

p/s: pemandu berhemah silalah beri 'signal' sebelum membelok.terima kasih.


3 comments:

Peminat Katie Holmes said...

bercakap pasal less confidence.

Qadry Boss said...

lambat semestinya lembab..huhu

NADIA RAHIMI said...

peminat katie holmes: er maksud?
qadry: ya!haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...