Monday, July 19, 2010

Kesian blog ni

ya.seperti tajuk di atas kesian blog ni.kesian sebab dah bersawang labah-labah.wuu saya minta maaf ye blog.saya bukan tak nak hantar post.tapi tak sempat dan sukar.sekarang ni pun kat office MPP (Majlis Perwakilan Pelajar),baru habis meeting.line kat sini okay bangat.kat bilik boleh buka sampai view blog je.sign in tak boleh :( ni pun kena kejar masa gate tutup pukul 12 malam.
oleh kerana hanya boleh view saya hanya akan membaca blog sendiri sampai bosan.sedih tau.sedih sangat.saya tak sabar pemasangan AP (wireless Access Point) akan selesai tak lama lagi.eh eh bawak bersabar ye saya.sabar tu kan sebahagian daripada iman.cepat lah bulan 8.time tu dah okay kot line.insyaALLAH.doakan sama-sama ye. bye.sedih ni.so kena makan kuih muih cik bella buat (dia bebel-bebel kot saya makan sampai habis.yela 2 ketol je,dah orang bagi barang baaaaeeek punya kita ngap saja laa kan!) ok.sekian.good day kamu.

p/s: apa la saya ni buat abbreviation dulu lepas tu baru perkataan panjang-panjang dalam kurungan.isk terbalik.maafkan kami penunggu gua,maafkan kami penunggu gua T___T oh oh tiba-tiba teringat final year project saya!kesian juga padanyaaa~ :'(

5 comments:

asyraf hanafi said...

babe.u stdy agriculture dkt upm eh? tahun berape dah ek?sorry.if its kind of tibe2 je tanye.bump into your blog just now.

Quon quon said...

hey imy la kakak!

H I D U P K A M I said...

seswawang...

NADIA RAHIMI said...

asyraf : yes i am.tahun akhir.upm juga?
aan : i miss u too baby!
hidupkami : senawang?sesawang?beruang?

encik BANGLA said...

kat kolej da bnyk AP da...lajunye...huuhuu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...